Ako ne volite ljetne vrućine, dođite u Nizozemsku

16. srpnja 2015.

Ovdje je naime čak i u srpnju tek negdje između 18 i 25 stupnjeva, a ako se slučajno desi da se temperatura popne do 30, odmah stupaju na snagu mjere opreza i izniknu upozorenja. Pijete li dovoljno vode? Jeste li se zaštitili od sunca? Ne ostavljajte pse da vas čekaju u autu! Niti malu djecu, naravno. Sve u nadi da će zemljaci nešto od toga zapamtiti i kada se upute na ljetovanje. Natovareni knjigama, tiskanim ili u e-izdanju, među kojima valjda i pokoja KLINova, tiskana ili u e-izdanju, pridružujem se nadanjima. 

Izdavačka kuća KLIN nastavlja poslovanje i preko ljeta. U našem web dućanu (pogledajte ovdje!) može se nabaviti sve više kratkih tekstova koji su objavljeni u antologiji, sada u e-izdanju. Miro Gavran, Marinko Koščec i Ratko Cvetnić su već u ponudi, a uskoro slijede Matko Marušić, Martina Aničić, Lujo Bauer i ostali.

Het redden van de beer eboek KLIN omslagIA omslag de smaakmakersOmslag PsychiatrieDe smaakmakers - Ratko Cvetnić- Doezelen

Tokom mojeg duljeg odsustva će dvoje novih suradnika voditi poslove: studentica i urednica časopisa Writer’s Block Magazine Judith Kroon piše blogove i vijest za društvene medije, te vodi KLINov ured, a André Verkaik, pisac o Hrvatskoj, zastupa KLIN po nizozemskim knjižarama i prodajnim kanalima.

Das Mag Ad-DEF-DEF

Za jesen, početak kulturne sezone 2015.-2016., pripremamo reklamnu kampanju i dva nova tiskana izdanja: Gavranovog Kafkinog prijatelja s obnovljenom naslovnicom i Vuletićev Poraz osvetnika. Promocija Poraza osvetnika i autorov dolazak u Amsterdam su planirani za početak studenog. Do tada se još svakako javimo.

Kafka's vriend eboek KLIN omslag Wraak omslag werkversie kopie 2

Ugodno vam ljeto, a ako ne volite ljetne vrućine… vratite se za utjehu na početak ovih kratkih vijesti.

Tekstove na nizozemskom jeziku naći ćete ovdje, a za kupovanje knjiga se obratite ovdje.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s